Wat voor leider ben jij?

De beste leiders zijn het meeste mens. Ze kennen zichzelf, helpen anderen groeien en blijven zelf altijd leren.

Vergroot je leiderschapscapaciteit

De doelen van je organisatie voor ogen houden en je mensen niet uit het oog verliezen. Leiderschap brengt uitdagingen met zich mee op elk niveau. En de belangen zijn groot.

Door onze unieke methodiek gebaseerd op scherpe leiderschapsfilosofie, rijke psychologie en effectieve communicatiewetenschap helpen wij je leiderschapscapaciteit te vergroten.

1070+ leiders gingen je voor

Het zijn krachtige en vernieuwende principes voor elk seizoen van je leiderschap. Ik heb geleerd over gespreksvaardigheden, de verschillende type persoonlijkheden (ook hoe daar mee om te gaan) en hoe ik kan reflecteren op mijn eigen handelen.

Nadine de Vos
Leidinggevende - Arise Nederland

Het heeft mij niet alleen een andere blik op leiderschap gegeven, maar ook een andere leider gemaakt. Het heeft mij een beter en meer ontwikkelt mens gemaakt. Het was zeer waardevol.

Rien Schakel
Ondernemer & coach - Schakel stuurt BV

Deze training heeft me als mens en leidinggevende echt veranderd. Maandenlang na het afronden van de cursus groei ik nog steeds door te reflecteren op die prachtige, leerzame dagen. Steeds opnieuw oefen ik mezelf door het geleerde toe te passen: hoe kom ik over, hoe komt de ander op mij over, wat betekent dat? Hoe gebruik ik lastige situaties voor ontwikkeling en groei door to-the-point te communiceren in gesprekken? Hoe presenteer ik? Maak ik strategische keuzes? De literatuur, aantekeningen bieden een rijke schat aan blijvende leermomenten. En als cadeau is de training ook nog een warme herinnering: een waardevolle tijd van ontmoeting en bezinning.

Hanneke van Noort
Senior adviseur onderwijs- en jeugdbeleid

Leiderschapsconsultancy voor directieteams

Investeer in het top- en middenmanagement van je organisatie met tailor-made leiderschapsconsultancy voor directieteams.

Je team wordt getraind door Henk Stoorvogel, doctor in de toegepaste communicatiewetenschappen en licensed AEM CUBE practitioner. Hij fungeert als trusted advisor en begeleidt de directie om het rendement van het team op te schalen.