Wat voor leider ben jij?

De beste leiders zijn het meeste mens. Ze kennen zichzelf, helpen anderen groeien en blijven zelf altijd leren.

Vergroot je leiderschapscapaciteit

De doelen van je organisatie voor ogen houden en je mensen niet uit het oog verliezen. Leiderschap brengt uitdagingen met zich mee op elk niveau. En de belangen zijn groot.

Door onze unieke methodiek gebaseerd op scherpe leiderschapsfilosofie, rijke psychologie en effectieve communicatiewetenschap helpen wij je leiderschapscapaciteit te vergroten.

1070+ leiders gingen je voor

Het zijn krachtige en vernieuwende principes voor elk seizoen van je leiderschap. Ik heb geleerd over gespreksvaardigheden, de verschillende type persoonlijkheden (ook hoe daar mee om te gaan) en hoe ik kan reflecteren op mijn eigen handelen.

Nadine de Vos
Leidinggevende - Arise Nederland

Het heeft mij niet alleen een andere blik op leiderschap gegeven, maar ook een andere leider gemaakt. Het heeft mij een beter en meer ontwikkelt mens gemaakt. Het was zeer waardevol.

Rien Schakel
Ondernemer & coach - Schakel stuurt BV

Ik mag al meer dan 10 jaar leiding geven en zocht naar verdieping. Ik heb meer inzicht gekregen en ontdekt dat er verschillende mensentypen zijn. Ook hoe ik die kan onderscheiden, en hoe ik daar het beste bij kan aansluiten. Daarnaast heb ik effectiever vragen leren stellen en effectiever leren presenteren.

Gerben Huisman
Secretaris-directeur - Waddenfonds

Leiderschapsconsultancy voor directieteams

Investeer in het top- en middenmanagement van je organisatie met tailor-made leiderschapsconsultancy voor directieteams.

Je team wordt getraind door Henk Stoorvogel, doctor in de toegepaste communicatiewetenschappen en licensed AEM CUBE practitioner. Hij fungeert als trusted advisor en begeleidt de directie om het rendement van het team op te schalen.