Over ons

De beste leiders zijn het meeste mens. Ze kennen zichzelf. En weten hoe hun leven hun leiderschap gevormd heeft. Vanuit die plek, hun diepste mens-zijn kunnen ze anderen helpen groeien.

Trainingen bij Bron voor Leiders gaan daarom over jou. Als mens en leider. En over de manieren waarop jij anderen kan helpen groeien.

Leiden is een vak, invloed een verantwoordelijkheid

Leiderschap vraagt grote verantwoordelijkheid. Het vraagt van je dat je steeds je denken scherpt en je competenties traint. Dat je capaciteit groeit. Leiden is een vak. En dat is altijd al zo geweest.

In de oudheid schreven Mozes, Aristoteles en Augustinus al wijze lessen op over leiderschap. Deze lessen hebben zich door de eeuwen heen steeds opnieuw bewezen.

Bron Methode voor Leiders

De oeroude kennis van de joods-christelijke leiderschapsfilosofie, klassieke vormingsleer én psychologie is cruciaal voor leiders. En gecombineerd met onze cutting-edge training vormt ze de grondslag voor onze Bron Methode voor Leiders.

Onze aanpak is methodisch en altijd tailor-made. Want iedere leider is anders. En elke organisatie heeft andere uitdagingen. Éen doel staat steeds voorop: jouw leiderschapscapaciteit vergroten.

Bron voor Leiders is onderdeel van Bron Trainingen. Dé trainingen voor leiders in organisaties, communicatie in bedrijven en sprekers in de kerk.